1. Raami oma mälestused

Fotod toovad meile alati meelde toredaid hetki selja taha jäänud päevadest. Seega, ära hoia neid kuskil sahtlipõhjas peidus! Võta aega ja raami ära kõige lustakamad ja kirevamad pildid ja riputa need seinale. Kui sa ei taha tervet oma kodu nendega täita, siis leia vähemalt see üks sein, millel armastust ja sõprust tähistad.

2. Tee kodule aroomiteraapiat

Kas või alateadlikult seome me oma kodu mingi kindla lõhnaga. Miks mitte ei võiks see siis olla mõni värske ja õnnelik lõhn, mille oled ise valinud? Leia kodus koht oma lemmikule lõhanküünlale või viirukile. Kindlasti vali poest kvaliteetsed tooted, et sa petta ei saaks.

3. Värvi seinad!

Su kodu on su iseloomu käepikendus. Seinadel olev värvivalik on seega aken sinu sisemusse. Kui oled särtsakas ja loov, siis miks piirduda igava ja valgega? Loomulikult kaalu kõik oma otsused enne läbi, et kõik lõpuks harmooniline oleks. Soovituslik on ka mõne kujundaja või spetsialistiga enne väike jutuajamine teha, et teaksid, millised  tähendused erinevatel värvidel on.

4. Siseaed

Vaevalt vaidleb keegi vastu sellele, et lilled toovad tuppa värskust ja värvilisust. Miks siis mitte neid oma sisekujunduses kasutada? Loe: Tähtis põhjus, miks sul peaks olema toas võimalikult palju potililli

5. Viska ära ja organiseeri

Selle asemel, et hädaldada, kui vähe ruumi su kodus on, võta parem end kokku ja viska ebavajalikud asjad minema. Käi kriitilise pilguga üle kõik kodusolev, piilu ka riidekappidesse ja köögikummutitesse. Ära kogu tarbetut träni!