1. Sa võid minna sinna, kuhu tahad. Ajal, millal tahad. Kellega tahad. Ilma et peaks muretsema mingi teise poole tunnete riivamise vms pärast.

2. Vastassoost sõber helistab õhtul kell kümme ja kutsub ujuma/uude lahedasse klubisse/veini jooma ja sa saad kohe minna ilma kellelegi aru andmata, miks, mis, kuhu ja millal.

3. Suvel on palju rohkem huvitavaid üritusi ja kui seal kellegi huvitavaga ka tuttavaks saada, siis ei ole see kellegi probleem ega asi.

4. Üheöösuhted! Suvel! Kuumad, pruunid, vormis….vastassoost inimesed. No more words needed!

5. Laupäeval kell üheksa õhtul on täiesti aktsepteeritav otsustada, et sõidaks õige Saaremaale. Võtad oma koti ja lähed!

6. Joo veini palju tahad, keegi ei mölise, et „Kas sa ei arva, et sa oled täna juba piisavalt joonud?“

7. Ühelgi üritusel ei pea taluma kurje pilke ja vaoshoitud kriipsuks tõmbunud huuli, sest teinepool tahaks juba ammu-ammu koju minna, aga peab sind ikkagi ära ootama. Ole igal pool nii kaua kui tahad!

8. Oma tuba, oma luba. Kutsu külla külalisi nii palju kui soovid ja keda soovid. Ei pea taluma vingumist teemal „Mulle ei meeldi su sõbrad…“

9. Ei pea oma raha kulutama teisepoole peale. Ise tead, mida oma rahaga teed. Keegi ei oota ka väljategemist.

10. Kuulad autoga suve lahedale üritusele sõites just seda muusikat, mida tahad. Nii valjult kui tahad. Tegelikult käib see iga aja ja koha kohta. Ei pea kuulama vingumist: „Pane see s*tt vaiksemaks!“ ja „Issand kui kole hääl“