07.07.2014, 20:25
Nädal neljale: Sealiha grillvarda köögiviljade ja koduse salsaga
Esmaspäeva õhtu
Õhtusöögiks valmistab restoran Meat Marketi peakokk Urpo Reinthal sealiha grillvarda köögiviljade ja koduse salsaga. Roog neljale maksis 4,48 €. Vaata retsepti ja proovi järele!
Sealiha grillvarras köögiviljade ja koduse salsaga
- Sealiha 800g 2,80
- Tomatipasta 100g 0,38
- Sibul 200g 0,07
- Küüslauk 5g 0,13
- Seened 100g 0,25
- Paprika 100g 0,36
- Punane sibul 100g 0,25
- Suvikõrvits 200g 0,2
- Sool 1g 0,01
- Pipar 1g 0,01
- Suhkur 1g 0,01
Kokku: 4,48
EELARVE: 70
Terve päev: 10,12