08.07.2014, 12:06
Nädal neljale: Ahjuforell maisimanna ja maasikakastmega
Teisipäeva õhtu
Teisipäeva õhtuks valmistab restoran Meat Marketi peakokk Urpo Reinthal neljale inimesele forelli, mis on kaetud sinepi ja fariinisuhkruga. Õhtusöök maksis 7,71 €. Vaata, kuidas ahjuforelli valmistada!
Forell 800g 6,5 (kogu filee on 1,2kg - siit paneme 400g soola)
Fariinisuhkur 100g 0,23
Sinep 30g 0,35
Sidrunimahl 1tl 0,05
Maisimanna 200g 0,15
Maasikad 100g 0,4
Suhkur 1g 0,01
Sool 1g 0,01
Pipar 1g 0,01
Kokku: 7,71
EELARVE: 70
Terve päev: 12,37
Raha alles: 47.51