10.07.2014, 11:36
Nädal neljale: Kana-klimbisupp porgandipirukatega
Neljapäeva lõuna
Neljapäeva lõunaks valmistab restorani Meat Market peakokk Urpo Reinthal kana-klimbisuppi. Lõuna läks maksma 1 €. Vaata, kuidas Urpo poolt valmistatud suppi ise teha!
2 kanatiiba + rindkere: kokku 250g liha (kolmapäeva õhtusest kanast kõrvale pandud)
Jahu 100g 0,06
Piim 0,1l 0,06
Õli 30g 0,1
Sibul 100g 0,03
Suvikõrvits 120g 0,15
Porgand 200g 0,08
Porru 100g 0,1
Lehttaigen 200g 0,2
Sinihallitusjuust 20g 0,2
Sool 1g 0,01
Pipar 1g 0,01
Sibul 100g 0,0
Kokku: 1.00
EELARVE: 70
Raha alles: 33.60