1. Küsi pruudilt kindlasti nõu selle kohta, keda ta oma viimasel vallalisel õhtul näha soovib. Nimekiri on kasulik paika panna koos, nii saate vältida draamasid ja tülisid, mis mõne vihavaenlase tõttu tekkida võivad.

2. Olgugi, et üritad pruuti üllatada, uuri välja, millised on tema soovid ja proovi neist lähtuda. Kui talle ei meeldi näiteks seiklusparkides käia, siis pole mõtet ka nendesse ronida. Või äkki on ta väga häbelik ja ei soovi võõrastelt meestelt suudluseid saada — tee pisidetailid kindlaks!

3. Mida kiiremini sa ettevalmistused tehtud saad, seda parem! Nii saad ka kõigile asjaosalistele varem info laiali jagada, et kõik üritusega arvestada saaksid.

4. Ära kunagi korralda tüdrukuteõhtut viimasel õhtul enne pulmapidu. Äkki läheb teil pidu pikemaks ning šampanjat voolab rohkem kui esialgu arvata oskasid? Pruut tahab seda õhtut nautida ja kui ta kammitseb end mõttega sellest, et ta peab järgmisel päeval olema kauneim printsess kogu maailmas, siis ei ole pidu tema jaoks täiuslik. Samuti on kõigil teistel asjaosalistel pohmakaga pulmas ebameeldiv olla.

5. Räägi kõigi asjaosalistega läbi ka eelarve, mis peoks planeerinud oled. Jõudke ühisele kokkuleppele — nii väldid üllatust, kus lõpuks kõik üksinda kinni maksma pead! Arvesta, et see on õhtu, kus pruudile kõik lõbustused välja tehakse!

Allikas: Confetti