1. Mõtle selle peale, mis ootused sul on

Ehk eeldad sa oma partnerilt natukene liiga palju? Võta aega ja pane paika ideaalne tasakaal — millises vahekorras peaksid olema kodutööd, seks, raha ja kõikvõimalikud tüliallikad? Rääkige sellistest asjadest oma partneriga näost näkku.

2. Ütle talle, mida sa tegelikult vajad

Paarisuhe ei saa olla selgeltnägijate arvamismäng. Sa ei saa olla pahane oma kaaslase peale, kui ta ei suutnud su mõtteid lugeda ning seeläbi su soove täita. Oma vajadustest peab rääkima. Olgu need siis millised tahes.

3. Näita üles hoolivust ja hinda oma kaaslast

Et asi oleks aus, pead ka sina suhtesse panustama. Ka su partner, olgu ta siis milline macho tahes, ootab sult hellust ja armastust. Kumbki teist ei tohiks tunda end kõrvalejäetuna, sest sellest võivad tõsised tülid ja probleemid alguse saada. Paraku on sellised probleemid aga ka lumepalliefektiga — need muutuvad ajas aina suuremaks ja tõsisemaks.

4. Muuda reegleid

Üheks osast ausast suhtest on oskus ja valmidus paikapandud reegleid muuta. Kui midagi ei toimi, siis ei ole mõtet ka seda peale pressida. Leidke koos lahendused ning kindlasti tuleks omavahel kõike uut arutada. Iga uus muutus võib võtta küll natukene harjumisaega, kuid lõppkokkuvõttes on ehk asi ootamist väärt.