1. Romantiline dušš

Soe ja pikk dušš aitab kõigil lõõgastuda. Miks siis mitte teha seda veel meeldivamaks ja kahekesi koos vee alla minna? Süüta vannitoas paar küünalt, pane mängima mõnus muusika ja võta kallimal käest kinni. Aeg justkui seiskub, kui te seal kahekesi mõnulete!

2. Massaaž

Tee see väike ohver ja paku talle võimalust sinu masaažisalongi astuda. Nii kaob tema õlgadelt kogu see mure, mis sinna päeva jooksul kogunes. Samuti saab ta vabaks kõikidest pingetest. Kerge mudimine on tänuväärsem kui sa arvata oskad!

3. Ideaalne õhkkond

Muuda oma kodu üheks õhtuks tõeliselt mõnusaks ja lõõgastavaks paigaks. Serveeri õhtusöök ja oota oma kallimat, kui ta koju jõuab, süüta küünlad ja loo romantiline õhkkond. Alati on abiks ka muusika!

4. Näe rabav välja

Kui sul on natukene vaba aega, siis löö ennast üles. Iga mees naudib neid hetki, kui ta naine kaunis välja näeb. Tee õhtu eriliseks, pane selga oma ilusaim kleit ja ilusad kingad. Muuda end tõeliseks kuningannaks!

5. Mitte midagi ei ole parem kui üks soe kallistus!

Kui kõige eelneva jaoks aega ei jää, siis tervita oma kallimat ühe sooja ja pika kallistusega. Näita talle, et armastad teda tõeliselt!