Fragrance Gallery kontseptsioon eristub tugevalt massiteadvusest ja -moest. Seetõttu on galeriisse valitud vaid eriti hõrgud, hästi balansseeritud ja unikaalsed kollektsioonid kogu laiast maailmast: Suurbritanniast, Prantsusmaalt, Hispaaniast, Itaaliast, Rootsist, Šveitsist ja ka Islandilt. Fragrance Gallery asutajate aktiivne osalus galerii arengus kindlustab kollektsiooni pideva täiustumise ning aitab olla kursis nišitoodete maailma kõige uuemate trendidega.

Igal butiigis pakutaval brändil on oma silmapaistev ajalugu ja stiil. Siit võib igaüks leida just temale midagi väga erilist, aga ka unikaalse kingituse sõbrale või lähedasele. Alates aroomist kõige elegantsematele džentelmenidele, millesse armus ka noor John Kennedy, kuni julgete ja häbematute parfüümideni, mille on loonud noored itaalia ’kuldsed ninad’ eriti ekstsentrilistele persoonidele, kes ei põlga ühiskonnale väljakutset esitada. Kevadisest kergest lillearoomist kõige noorematele moefännidele kuni disainer leedi Di elegantsete parfüümideni.

Peale isikupäraste parfüümide on Fragrance galeriis esindatud ka suur koduaroomide kollektsioon ning unikaalsed massaažiküünlad.

Fragrance Gallery — see on ka kunstgalerii. Plaanis on esindada huvitavaid ekspositsioone nii eesti kui ka välisautoritelt ning parfüümikunstile pühendatud kunstiinstallatsioone.

Tuleb rõhutada, et kõik tooted, mida pakutakse, on loodud vaid kõrge kvaliteediga naturaalsetest koostisainetest. Butiigi peamine eesmärk on teha klient õnnelikuks. Kui Teil on soov end hellitada unustamatute aroomidega, siis olete oodatud just Fragrance galeriisse. Fragrance Gallery infostend tuleb ka messile Ilu Sõnum 2014, kus võite leida meie eripakkumisi nii vanadele kui ka uutele klientidele. Eripakkumised on aktiivsed kuni ilumessi alguseni ja ka butiigis, kus meie personal on alati Teie teenistuses koos tassi kohviga süüvimaks pikkadel sügisõhtutel nišiparfüümide võlumaalima.

Jaga
Kommentaarid