Kaido juurest Lasnamäele Mereti perre vahetusemaks tulnud Marina keeras kohe algusest peale Oliveri ümber sõrme. Kuna Marina polnud varem Tallinnas käinud, siis tuli Oliveril talle giidiks hakata, sest Marina eksis juba kodumaja nurga taga ära.

Rannas selgus, et Oliver on üks armukade mees. Ja kelle peale? Vahetusema peale, kes pole üldse tema nainegi, kuid kellele ta siiski mainis, et ei tasu rannas teisi mehi vaadata! Ise vaatas ta Marinat küll. Ja vaatas kohe mitu korda. Ilmselt vaatas ööselgi, kui Meretile saadetud sms-i uskuda. Just Oliver ise andis sellest ööseiklusest ka oma naisele teada. See oli Meretile täielik šokk! Sel ajal, kui tema Tõikveres Marina kodu eest hoolitses, lõbutses Marina Oliveri sõnul Mereti mehega. Ja Meret ei mõelnud seda sugugi välja ega kujutanud ette. Oliver ise saatis talle sõnumi, et tema on Marinaga maganud. Ja mitte üks kord, vaid koguni mitu korda. Meret on täiesti meeleheitel ja Oliver põhjendas saates oma Marinaga seotud sõnumit sellega, et Meret võttis koos uue ämmaga dzinnilonksu ja mees maksis oma sõnumiga naisele väikese napsi tegemise eest kätte. Ämma ajas kogu see asi lihtsalt nutma. Marina nõudis kategooriliselt, et jäetagu teda sellest peretülist üldse kõrvale, sest Oliver mõtles kõik lihtsalt välja.

Lõpukohtumisel on Oliveri peale vihased mõlemad naised. Marina süüdistab Oliveri valetamises ja Meret võõra naisega magamises. Kogu seebiooper lõppes sellega, et praeguseks on mõlemad paarid lahku läinud.

Juba homme saad Delfist lugeda, mis saateosalistest edasi sai ja kuidas noorte suhted veel rohkem krussi läksid!