Marika tahab igas asjas ja alati oma mehe kõrval olla. Ta on valmis selle nimel ilma töö ja keeleoskuseta ka võõrale maale elama minema. Nii läkski — pere elas varem Soomes, kuid siis, kui pereisa Andrus töötuks jäi, tuli hea eluga harjunud Marika perel vastu võtta otsus, kuidas edasi ja kuhu edasi? Pere pakkis oma asjad ja lapsed autosse ning kolis Hispaaniasse elama! Janika jaoks, kes Marika koju jõudes avastas, et pere oskab Hispaanias elades vaid eesti ja soome keelt, oli see täiesti arusaamatu. Nii nagu ka pereisa Andruse naljad, mille peale ta kuidagi reageerida ei oska.

Janika jaoks on kindlustunne ja oma kodu väga tähtsad — kasvõi selle hinnaga, et abikaasa peab võõrsil leiba teenima. See ei mahu pähe jälle Marikale, tema meelest lähevad kaugsuhted varem või hiljem lõhki. See on juhtunud nii tema, kui tema mehe Andruse eelmiste peredega. Nii et ta teab, mille eest Janikat hoiatab.

Vaata täna õhtul, kuidas vahetusemad uues kodus hakkama saavad. Kas vahetusemad hakkavad uue perega ikka hästi läbi saama? Kas Marika hakkab Eestisse tagasi tahtma ja kas Janika oleks mingilgi tingimusel valmis elama sellist elu, nagu Hispaania pere?