***LÕVI

Sellel nädalal võib sulle mõjuda mingi jõud, mis surub sind raamidesse, kindlasse süsteemi, sunnib sind tööle. Või siis see sundiv jõud küll puudub, kuid tööga seotud sündmused toovad kaasa kas teravaid vaidlusi, üliteravat konkurentsi või provokatsioone. Ent heal juhul saavutad oma igapäevases tuimas ja rutiinses töös olulise läbimurde. Kui su töö on seotud ohtlike ainete või mehhanismidega, siis erilist ettevaatust!

***NEITSI

Võimalik, et satud nüüd olukorda, kus oled sunnitud käituma jõulisemalt, kui sulle meeldiks. Keegi võib sind kuidagi provotseerida ja sinu reaktsioon võib teistes suurt vastukaja tekitada. Samas võid seksuaalses plaanis kogeda „üheksandat lainet”, või siis lihtsalt elad läbi midagi sellist, mis sinusse sügava jälje jätab. Nädal on ka igati soodne suuremate muudatuste tegemiseks — juhul kui oled asjad korralikult läbi mõelnud. Hetketuju ajel sündinud muudatused pole soovitavad.

***KAALUD

Sind võib nüüd tabada tunne, et kohe tuleb maavärin koos korraliku tsunamiga! Tunne, et jalgealune kõigub ja mitte millegi peale ei saa kindel olla. See tunne võib teha väga rahutuks ja tekitada sinus vajaduse pideva seltskonna järele. Teisel tasandil võivad sellel nädalal suureneda pinged eelkõige just koduses miljöös — nii suhete kui asjade-esemete tasandil. Kodutehnika võib streikida, elukaaslane vinguda, laps jonnida, koer uluda, kass kräunuda jne…

***SKORPION

Veenuse ja Saturni ühendus Skorpionis võib panna sind ennast kole tõsiselt võtma. Sa ei suuda olla spontaanne ning tõlgendad igat siirat lähenemist kui võimalikku lõksu. Sul on raske inimesi usaldada — otsid kõiges varjatud tagamõtet. Marsi-Pluuto ühendus lisab omakorda teravust su sõnadesse — samas oled suuteline raskeks ja pingeliseks vaimseks tööks, samas tuleks vältida liiga suurt vaimset ülepinget. Ettevaatust liikluses!