29-aastase Indreku jaoks on pereisa roll alles uus, 38-aastane Kaidi on tema esimene naine ja kahene Markus esimene laps. Nad renoveerivad Roius ühist kodu, et ka Kaidi eelmistest suhetest sündinud lastel, kes elavad oma isade juures, oleks mugavam Indreku ja Kaidi pool külas käia.

Indrek oli uude koju jõudes väga rahul. Gunnari lapsed ja naine võtsid ta väga soojalt vastu. Pereisa Piiblis oli turismindusega tegelev 37-aastane Gunnar talle jätnud ülesanded, mis andsid vihje, et vahetusisa ootab ees mõnus puhkus. Indrekul tuleb lugeda Gunnari raamatuid enese motiveerimisest, õppida türgi keelt, tutvuda kohaliku kultuuriga ning aeg-ajalt põrandaid pesta ja hommikusööki teha. Mis niimoodi elul viga!

Gunnar, kes saabus soojast ning ülisõbralike inimestega kuurortist Indreku perre, sai hopsti, endale kaela nii söögitegemise, koduremondi, autoremondi kui lapse eest hoolitsemise. Kui Gunnar Pereisa Piiblist oma tulevasi kohustusi luges, läksid ta silmad ikka päris ümmarguseks! Aga ta ei öelnud midagi. Ka siis mitte, kui selgus, et uues kodus pole voodeid ja et kombeks on põrandal magada.

Mida arvad tänasest saatest ja mida arvad sellest, kuidas vahetusisad uues kodus järgmise 10 päeva jooksul hakkama saavad?