Täna ja järgmisel kolmapäeval saame teada, mida toob endaga kaasa  tõesielusaates osalemine. Saate osalejad elasid 10 päeva võõras peres.  Igaüks sai sellest kogemusest oma õppetunni.

Hispaanias käinud Hele on oma metsade vahel tagasi ja tal on nii mõndagi  öelda neile, kes tema käitumist ja arvamusi saates ei mõistnud. Oma hispaania emotsioonid pani Hele lõuendile ja kinkis oma maali vahetusperele. Täna saame teada, mida Linneti pere selle maaliga pärast saadet tegi.
Tavaliselt kingitustega nii ei tehta.

Kahest vahetusperest said pärast saadet suured sõbrad. Vastastikku käiakse  külas ja saade on neile vaid kasu toonud. Ka  pereärile lükkas saates  osalemine hoo sisse. Arva ära, missugusest vahetusest on jutt?

Esimest korda kogu saate ajaloos jõudis eetrisse ka Meestevahetus. Türgi ja Eesti pereisad räägivad ausalt ära, mida nad saate tegemisest arvavad. Kel huvi on, võib ka ise välismaa pere kodus elamise tunde kätte saada, sest  pühadekuuks tuleb Türgi pere Eestisse ja Türgi pereisa andis juba Facebookis  teada, et nende saates näidatud kodu on pühade ajaks sümboolse tasu eest välja rentida. Kes ees, see mees!

Kui ühe paari puhul lõi armastus pärast saadet kohe eriliselt lõõmama ja  isegi kihluti, siis kaks paari läksid pärast saadet ka lahku. Mereti suhe lagunes pool aastat pärast salvestusi ja ehkki Marina kohe
pärast salvestuse lõppu abiellus (aga mittes elle mehega, kellega ta saate ajal koos elas ja kes ka tema viimase lapse isa on, ka mitte Mereti mehega,  kellega tal saates väidetavalt kuum seksisuhe oli vaid hoopis kolmanda mehega, kes oli tema tõeline armastus ja vabanes vanglast kohe pärast saate lõppu), on seegi abielu praeguseks karil. Marina räägib tänases saates, et praegune elu  ei ole talle toonud talle  muud, kui pisaraid. Mees on vägivaldne ja Marina elu ummikus.

Erisaade “Naistevahetus — elu pärast” esimene osa on eetris täna õhtul kell 20.00 TV3`s ja teine ning ühtlasi viimane osa nädala pärast kolmapäeval!