03.12.2014, 11:48
Külma ilma kokteilid: Glögi Cinzano Rossost ja Cinzano Bianco õunamahlaga
Kui sulle meeldib glögi, siis vaata videost, kuidas valmistada üks mõnus pühadejook. Need on Glögi Cinzano Rossost ja Cinzano Bianco õunamahlaga.
CINZANO VERMUT
Glögi Cinzano Rossost
- 1 tassitäis Cinzano Rossot
Kuumuta Cinzano Rosso vermut temperatuurini 60–70 kraadi.
Ära keeda! Vala serveerimisklaasi, lisa apelsiniviilud ja lemmik jõulumaitseaine (kaneelikoor, nelk, muskaat või kardemon).
Cinzano Bianco õunamahlaga
- 8 cl Cinzano Biancot
- Õunamahl
- Kaneelikoor, õunaviilud
Vala jääga täidetud klaasi Cinzano Bianco ja pikenda õunamahlaga. Kaunista õunaviilude ja kaneelikoorega.