Hullud dieedid

Paarikilone kõikumine ei tee sulle midagi. Küll aga saabuvad tagajärjed, kui sa ühel aastal kaalud 30 kilo rohkem ning teisel jällegi 20 kilo vähem. Sellise suurte numbritega mässamine jätab su kehale oma jälje. Katsu ikka stabiilne olla.

Suitsetamine

Isegi su rinnad ei jää suitsetamise halvast mõjust puutumata. Vahet ei ole, kas sinu normiks on üks pakk või paar sigaretti päeva jooksul — su nahk vananeb kiiremini. Väheneb ka nahaalune verevarustus ja lõpptulemuseks on kole ja lotendav “kest”.

Päikesekaitse unustamine

Mis juhtub, kui näkku päikesekreemi mitte panna? Tekivad kortsud. Miks sa aga arvad, et rindadega teine lugu on? UV-kiirgus mõjub kollageeni tootmisprotsessidele lausa hävitavalt, mis omakorda aga pringile nahale karuteene teeb.

Vale rinnahoidja kandmine

Olgu selleks siis tavaline rinnahoidja, mida T-särgi all kannad või sportversioon, mida enne jooksmist selga tõmbad — rinnahoidja peab õiges mõõdus olema! Vastasel juhul ei paku see sulle piisavat või õiget toestust ja pikemas perspektiivis ei jää ka su rindadest midagi kaunist järgi.

Liiga intensiivsed treeningud

Kui sul ei ole korralik sportrinnahoidja seljas, siis võid sa endale isegi jooksmisega juba liiga teha. Sinu üles-alla hüppavatel rindadel on valus, samuti mõjub selline liikumine halvasti kollageeni tootmisele. Ja nii nad rippu vajuvadki.. Hoolitse ikka enda eest!

Allikas: Women’s Health Magazine