Suhete ja partnerluse teemas jagunevad Kaksikud kolmeks suuremaks grupiks.
Ühed on kindlas suhtes, neil on kõik korras ja nad on rahul oma elukorraldusega. Aeg soodustab suuremate kohustuste võtmist, näiteks suhete seadustamist, kui seda veel tehtud pole. Või ka pere juurdekasvu. Üksikutel juhtudel, eriti vanemate paaride puhul, võib olla muret partneri tervise või muude probleemide pärast.

Teine osa Kaksikutest võivad samuti olla püsisuhtes, kuid pole päriselt sellega rahul. Nad võivad tunda ahistust või liigset kohustust, väsimust või tüdimust. Kui partner pärsib tugevalt eneseväljendust, võivad tekkida kas terviseprobleemid või kõrvalsuhted. Need partnerlused võivad äärmisel juhul ka lõppeda, kuid kindlasti mitte kergelt.

Kolmandad on üksikud ja vabad. Nende jaoks võib see olla muret tekitav. Tegu võib olla ühepoolsete tunnete või muude takistustega suhte arengus. Pole põhjust muretseda ega emotsioonidel üle pea kasvada lasta. Soovitav oleks minna parem reisima või suhtlusportaalidesse surfama ja võimalusi on palju rohkem! Tõsi küll, kõik ei pea toimuma uisapäisa ja hetkega, aga varsti võivad väljavaated olla kordi paremad.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 20. maist — 1. juunini ning 5. — 16. juunini sündinud Kaksikud.