Üldiselt peaks targal Lõvil suhetes superhead võimalused olema. Isiklikult võib see muidugi igaühele erinevalt tunda anda. Nii mõnigi Lõvi võib kokku puutuda millegi uue ja huvitavaga, mis küll alati kestma ei pruugi jääda. Aasta esimesel poolel on enamus Lõvidest arvatavalt optimistlikud ja enesekindlad, valmis järgima esimesi tundevirvendusi. Augustist alates võivad aga kerkida esile varasemalt pooleli jäänud, lõpetamata suhted. Tunded ja kired on üks, pikaaegne partnerlus hoopis ise asi. Olemasolev või perspektiivikas suhe võib saada kannatada eelkõige kahel põhjusel. Üks neist on juba mainitud kired ja teine segaduste ning mõistmatuste tõttu.
Tegelikkuse tunnetus ei pruugi olla just kõige parem ja suhetes on üsna kerge teisi, aga ka oma vajadusi ebaadekvaatselt hinnata.

Mõni inimene võib näida tugeva ja toetust pakkuvana. Tõde võib aga osutuda vastupidiseks. Pole võimatu, et see tõeline turvapost ka leitakse, aga siis jälle on isemoodi probleem: võib muutuda täielikult temast sõltuvaks. Rahuldav partnerlus on võimalik tekkima siis, kui endal jalad kannavad. Olla sõltlane või kaassõltlane teise probleemis, see viib paratamatult lagunemise teele.

Kõike, mis püsisuhtes tuska teeb, on võimalik paremaks muuta. Esimeses järjekorras tuleks peeglisse pilk heita ja ise suhtele särtsu lisada.
Aktiivseimad ajad partnerluses peaks olema jaanuarist juunini ja august ning september.

Kõige tugevamalt võivad arengut ja muutusi tunnetada 22. juulist – 23. augustini sündinud inimesed.