Agent Õun

  • Õunasektor
  • Õunasiirup 1 cl
  • Valge šokolaadisiirup 0,5 cl
  • Kraanivesi 10 cl

Vali oma lemmik kraaniveekokteil ja võida auhindu! Mine Joo kraanivett Facebooki lehele, klikka Like oma lemmikule ja jaga seda ka sõpradega!

Veebruarist võib linnapildis, sotsiaalmeedias ja meedias silmata sõnumitKraanivesi ON joogivesi.

Tallinna Vesi julgustab inimesi kraanivett jooma, sest kraanivee kvaliteet on tõepoolest väga hea juba aastaid! 2013. aastal tarbijate kraanidest võetud pea 2500-st veeproovist 99,80% vastasid kõigile kvaliteedinõuetele. Pealinna kraanivee kvaliteeti võib julgelt võrrelda Lääne-Euroopa vee kvaliteediga. Vesi on nõnda oluline osa meie elust — väärtustagem, mis meil on!

Uuringufirma EMORi andmetel, on usaldus kraanivee vastu märgatavalt kasvanud. Kui 2011. aastal jõi kraanivett vaid 48% elanikest, siis 2014. aasta uuringu kinnitab, et kraanivee joojaid on üle 80%. See näitab, kui oluline on tõsta elanike teadlikkust.

Kraanivesi sobib suurepäraselt janu kustutamiseks, ent miks mitte tuua ellu juurde rõõmsaid ja põnevaid maitseid. Ning seda kõigile — nii suurtele kui ka väikestele. Liis Lemsalu, Marju Länik, Kristjan Kasearu, Ženja Fokin, Boriss Gorsky ja Pille Minev näitavad videokeele kaudu, kuidas sündisid nende lemmikud kokteilid kraaniveest. Loodetavasti leiab igaüks endale meelepärase kokteili või mõne uue idee.

Joo julgelt kraanivett, sest kraanivesi ON joogivesi.

Jaga
Kommentaarid