Kaubamaja tähistab sel aastal oma 55. sünnipäeva — juba 55 aastat jalustrabavat moodi. Juubeliaasta algab just praegu, mil stardib ka modernsete ajastute kevadhooaeg. Uued trendid on segu eri kümnenditest, miksides omavahel kokku eelmise sajandi stiile nüüdisaja innovaatiliste kangaste ja tehnoloogiaga. Värviskaala on lai ning piire ei seata. Endiselt on moes 60ndate must-valge graafika, 80ndate teksamaania ning 90ndatel võimutsenud kirkad värvivarjundid. Killuke harmoonilisust lisavad pehmed liivakarvatoonid ja romantiliselt hõljuvad püksisääred. Hullutavasse ajastumöllu annavad tänapäevast maiku juurde sporditossud ja platvormsandaalid, mida võib uhkusega kanda nii kleidi, seeliku kui ülikonnaga.

Üllatusterohke moeetenduse stilist on Liis Plato, lavastaja Arolin Raudva ja muusikalise meeleolu eest hoolitseb ansambel Wilhelm. Lisaks modellidele astub lavale ka Kaubamaja omatöötajate raudvara, kelle hulgast mõnel täitub lausa 50 aastat tööstaaži.

Kui tunned, et möödunud kümnendite mood vajab meeldetuletamist, siis vaata kindlasti Kaubamaja 55 lühifilmi ning võta ette reis väikesele ajarännakule.

Jaga
Kommentaarid