ABC Kinga 30-eurose kingavautšeri on võitnud:

  • Annika Kääramees
  • Lea Ilves
  • Kristi Kool 
  • Liis Hainla 
  • Silja Sõrmus 
  • Triin Lepland 
  • Gerda Kaasik
Palju õnne!

Võitjatega võetakse ühendust e-posti teel.

1. Kevadhooaja üks tõeline kingahitt on nude ehk ihutooni king. Olgu ta kõrgust andev stileto, romantiline baleriina või klassikaline teatriking — nude tooni kohtab igas variatsioonis ja selle valikuga võib tõepoolest kindel olla, et on tabatud kümnesse.

2. Värvidest domineerivad sinise erinevad variatsioonid ja kollase varjundid erksast kõrbekollaseni. Unustada ei maksa eelmainitud ihuvärvi toone ning klassikalist punast ja roosat. Kevadsuvisele hooajale omaselt on ka palju erinevaid beežikaid-pruune toone ning klassikalisi musta-valge kombinatsioone.

3. Kontsavalikust leiavad lemmiku nii need, kes ootavad kontsalt toetavat kindlust, kui ka need, kes eelistavad stiletodes kõrguda. Endiselt on samuti üheks suureks lemmikuks kiilkonts ja paljude naiste rõõmuks ei ole kuhugi kadunud klassikaline tikk-konts.

4. Kingadisainerid on lasknud sel kevadel fantaasial tublisti lennelda, sest üheks suureks trenditeemaks on igasugused prindid ja mustrid. Triibud, mummud, romantilised lillemustrid on leidnud oma koha kingadel ja muutnud nii mõnegi kingamudeli justkui elavaks. Romantikuid rõõmustavad floorast-faunast pärit lille-ja lehemustrid ning elemendid.

5. Südame paneb kiiremini põksuma vast kõigil kingasõpradel uus esiletõusev trend moelavadelt — valge tald. Valget värvi tallaosa on senisest esiletükkivam ning naelutab kahtlemata pilke. Eriliselt efektsena jääb valge tald silma rihmikutel. Samas kuhugi ei ole kadunud ka teist tooni tallad — värvilisi taldu leidub nii sinistes, punastes kui beežides toonides.

6. Kevadise kingamoega teevad õigustatud comeback´i naiste mokassiinid! Kui tavapäraselt manab sõna „mokassiin“ paljude jaoks silme ette tagasihoidliku meremehekinga, siis käesoleval kevadel on pilt otse vastupidine: mokassiinidel on leidnud teineteist julged värvitoonid ja vallatud detailid. Kui on teada, et ees on ootamas pikk ja kuum suvepäev jalgadel, siis ei ole parimat kaaslast kui mugav mokassiinipaar.

7. Meeste kevad-suvine kingamood teeb sedapuhku kõikide meeste elu palju lihtsamaks. Miks? Sest enam ei ole tarvis pead vaevata efektse rõivakomplekti valimisega, piisab, kui varba otsa torgatakse värvipommina mõjuv kingapaar ja kogu väljanägemine ongi vinge.
Värvigamma annab võimaluse julgelt katsetada ja eristuda hallist massist. Sinise, punase, rohelise ja halli erinevate varjundite kõrval jääb silma ka traditsioonilisemad pruuni-beeži erinevad toonid, mida iga suvi kingadel kohtab.

Mis muud kui sammud ABC Kinga poole ja vürtsita oma garderoobi eriliselt värviliste jalavarjudega! Muuseas, kotimoodki armastab sel hooajal konkreetseid vorme ja kevadisi värve. Vaata lisa www.abcking.ee.

Jaga
Kommentaarid