Koori ja lõika umbes 1 cm paksusteks sektoriteks 1 sibul, haki 2–3 küüslauguküünt, tükelda 2 eri värvi paprikat. Viiluta suvikõrvits 1 cm laiuselt ja lõika iga viil neljaks.

Kuumuta pannil 2 sl oliivõli, prae selles kuldseks sibul ja küüslauk, lisa paprikapalad ning 4–5 minuti pärast suvikõrvitsatükid. Prae paar-kolm
minutit, lisa 1 sl tomatipastat ning umbes 400 g konserveeritud tomatitest valmistatud püreed (purusta saumikseriga purgitäis konservtomateid.

Keeda 8–10 minutit ning maitsesta soola-pipra ja vähese suhkruga.
Keeda 400 g meelepärast pastat pakendil näidatud juhise järgi, nõruta see
ja sega pastakastmega. Serveeri basiiliku ja parmesaniga.

Jaga
Kommentaarid