27.07.2015, 13:00
OMA AIA TAKE-AWAY : Karamellise õllesibulalisandiga hot-dog ’id

Karamellise õllesibulalisandiga hot-dog’id
FOTO:
Grillihooaeg on koduseks take-away-peoks ning piknikupidamiseks justkui loodud – sestap tee laiast maailmas pärit kiirtoiduga tutvust.
Viiluta õhukeselt 5–6 punast sibulat ja keeda need kastrulis koos 2,5 dl meelepärase õlle, 110 g pruuni suhkru, 5,5 sl palsamiäädika, 2 sl oliiviõli ja 1 dl veega vahepeal segades 40–50 minutit. Saad mõnusalt karamelja sibulamoosi.
Vahepeal soojenda grillil kuklid (tee neile enne vorstikese jaoks sisselõige) ja vorstid. Määri kuklipoolele magusat sinepit, tõsta peale vorsti-sibulamoosi ja soovi korral rukolat ning söö kohe!