No ja siis hakkas ta oma olemust avama… saatis mulle oma pildi koos tütrega. Mainisin, et kena perepilt — sain vastuseks, et see pole perepilt, pole ju kogu pere peal… Küsisin, et mis siis puudu on? Ta vastas, et ei taha sellest rääkida.

Küsisin, et mis laadi suhtlemist ta otsib — vastas, et ega tema naist küll ei otsi, neid naisekssoovijaid olevat tal nii palju isegi. Et lugegu ma profiilist, mida ta otsib. No loen siis — vabameelset naist, tantraseksi jne.

Küsisin siis, kas ta otsib armukest. Tema vastas, et ei, kas ma ei oska lugeda, tema otsivat sõbrannat, kellega koos kõike teha. Küsis siis minult, et mis mulle meeldib? Hakkasin rääkima, et mulle meeldib reisida ja et viimati käisin Lätis ja seal oli nii tore ja inimesed olid nii sõbralikud. Selle peale ütles tema, et ei saa aru, miks ma ülistan lätlasi, kui nad võlgnevad isegi omariikluse taastamise Eestile. Kusjuures ma rääkisin hoopis aedadest ja kodudest ning vaatamisväärsustest… kohutav tüütus oli see mees ühesõnaga.

Sain suht ruttu aru, et see on mulle täiesti sobimatu tüüp, kellega suhtlemine on nii raske, sest iga minu mõte on tema jaoks absoluutselt ebasobiv. Samas oma tutvustavas profiilis soovis ta, et õige sõbranna oleks alati tema ise, aus ja avatud…

Pärast seda vestlust olin veidi aega Skype’ist eemal (20 min) Selle peale küsis tema, et kas ma ei taha üldse suhelda, et mis nii tähtsad asjad mul seal on. Kusjuures käisin sel ajal portaalis tema profiili uuesti uurimas, kuna ta ise ju käskis, et loe ja loe, kuidas sa aru ei saa, et kõik on ju seal kenasti kirjas. Ja siis ta märkas, et olen portaalis ka sisse loginud ja teatas mulle, et sa suhtled seal vist kellegi teisega praegu… Issand halasta, tõepoolest…

Lõpuks käratas see tüüp mulle, et ma olen üdini negatiivne, närviline ja kibestunud vanatüdruk, et ta ei soovi mitte kunagi sellise inimesega suhelda nind blokkis ja kustutas sekundite jooksul kõik kontaktivõimalused temaga!

Sain ikka tõeliselt halva kogemuse, ei julge enam tükil ajal vist suhtlemist alustada, igasuguseid kiiksuga tegelasi on ikka portaalides liikvel.

Allikas: Naisteka Foorum

Kirjutage Naistekale, milliseid imelikke tegelasi teie suhtlusportaalides kohanud olete!