Head peresuhted on Naistekas au sees: nii tore — seekord saatis üks isa meile oma tütre retsepti.

VÜRTSIKAD TAKOD

Väljast krõbedad ning seest rikkaliku ja kergelt vürtsika kastmega takod on lihtsad, kiiresti valmivad ning nii maitsvad!

Kogus: 5 takot

KOOSTISAINED

5 maisitaskut
2 hakitud küüslauguküünt
1 riivitud porgand
200 g veisehakkliha
1 tass naturaalset tomatipastat
¼ tassi hakitud paprikat
¼ tassi punaseid ube
¼ tassi maisi
1 spl teravat tšillikastet
1 spl sojakastet
parmesani juustu katmiseks
oliiviõli praadimiseks
hakklihamaitseainet
itaalia vürtsisegu
meresoola
pipart

VALMISTAMINE

  • Kuumuta pannil oliiviõli ning prae hakkliha pruuniks.
  • Maitsesta soola, pipra ja hakklihamaitseainega.
  • Vähenda kuumust ja vala peale tomatipasta, tšilli- ning sojakaste.
  • Maitsesta itaalia vürtsidega ning sega korralikult.
  • Lisa pannile kõik köögiviljad ning hauta segu u 5 minutit.
  • Vala segu serveerimiskaussi.
  • Igaüks täidab oma tasku rohke kastmega ning puistab soovi korral peale ka juustu.

MÄRKUS

Kes soovivad eriti krõbedaid takosid, siis kuumutada ahi 180 kraadini. Maisitaskud asetada 5 minutiks ahju ning seejärel täita hakklihaseguga. Mina eelistasin maisitaskuid mitte küpsetada, kuna nii on takosid kergem süüa. Mida krõbedam, seda pudisevam.

Head isu!

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena