1. Ta uhkustab sinuga pidevalt

Kui sind edutatakse või saad põneva pakkumise, räägib ta kõigile, kui tegija sa sa oled juba enne, kui ise jõuad suudki paotada. Ta on su suurim fänn.

2. Ta on ikka veel sinu halja mõõgaga rüütel

Isegi kui olete juba aastaid koos olnud, teeb ta sulle uksi lahti ja aitab mantli selga. Ning kui sul jalad valutavad päev otsa kõrgetel kontsadel käimisest, kannab sind kätel autost koduukseni.

3. Ta ei ürita sind muuta

Ta teab, et sa oled korratum kui tema ja ei oska üldse süüa teha, aga ta ei tee sellest mingit numbrit, vaid armastab sind sellisena, nagu sa oled.

4. Sa võid tema nähes ilma häbenemata nutta

Ta ei ehmata selle peale ära. Veel parem — ta teab, millal sa vajad lohutamist ja millal sa nutad lihtsalt kurva filmi pärast.

5. Ta on lähedane sinu perekonnaga

Tal pole mingit probleemi helistada su isale või vanaemale, kui vaja. Ta tuleb rõõmuga su tädipoja väikese tütre sünnipäevale ja naudib seal iga hetke.

6. Talle meeldivad su sõbrad

Kui mõnel su sõbrannal on toimunud lahkuminek või mõni muu kurb sündmus, siis su mees on väga toetav ja teeb ettepaneku, et sa tema juurde läheks või tema teie juurde tuleks — peaasi, et ta ei peaks raskel hetkel üksi olema.

7. Ta laseb sul halada

Vahel kui mõni asi sind eriti palju ärritab, võid sa sellel teemal lõputult vinguda ja halada. Ta laseb sul seda teha ja kuulab rahulikult, sest ta teab, et sul on vaja see halaralli ära teha.

8. Ta ütleb sulle täiesti lambist, et sa näed seksikas välja

See juhtub kõige suvalisematel hetkedel, ilma et sa oleks ennast just elu eest üles löönud. Talle meeldidki sa armsana ja loomulikuna — kasvõi kartulikotti kandes oled sa tema jaoks ilmselgelt seksikaim naine maailmas.

Allikas: Woman's Day