Jaga seda kingisoovitust Facebookis kolme sõbra või lähedasega, kes sinu arvates just sellist digitarka jõulukinki vääriksid, lisa #kingikalender #digitark ning su armas jõulusoov võibki tõeks saada! Kui oled Instagrami-fänn, postita @Sõbrale, kelleta ei saa, hoopis armas videotervitus, lisa #kingikalender #digitark ning jää ootama häid uudiseid jõuluvanalt. Kõike seda võid teha ka Twitteris. Jõuluimesid ju juhtub!

Bang & Olufseni S3 Play on disainikas bluetooth-kõlar, mis laseb iga mobiilse seadme kaudu muusikat kuulata. Kõlarit on võimalik ühendada arvuti või mobiilse seadmega läbi bluetoothi ehk sinihamba või 3,5 mm ühenduse.

Bluetoothiga on võimalik ühendada juhtmevabalt kuni 2 kõlarit (kusjuures kõlarid teavad, kumb peab mängima vasaku ja kumb parema kanali stereoheli) ning 3,5 mm audiokaabliga kuni 4 kõlarit.

EMT ja Elioni kliendihind 399 €

Kuidas võita just see kingisoovitus sõbrale jõulukingiks?

See on lihtne. Mine Digitark.ee/kingikalender, vali toode ja kliki Share/Jaga, postita sotsiaalmeedias #kingikalender #digitark oma kolmele sõbrale, ja üks neist võibki saada jõuluimest puudutatud ning võita Digitargalt uhke jõulukingi!

  • Vali Digitarga kingikalendri lehelt üks meelepärane kingisoovitus, kliki Share/Jaga, lisa (tag-i) kolm sõpra, teemaviide #kingikalender #digitark ja jää ootama tulemusi.
  • Jaga sõbrale Instagramis oma jõulutervitust — fotot või videot –, lisa teemaviide #kingikalender #digitark ja info, mis toodet sa tahaksid just talle jõulukingiks ning miks, ja jää ootama tulemusi.
  • Kõike seda võid teha ka Twitteris.

Digitarga jõuluvana loosib kolm jõulukinki välja 24. detsembri keskpäeval!

Tutvu kingisoovitusega lähemalt EMT ja Elioni e-poes:

Tutvu lähemalt ka toote tehniliste andmetega ning sarnaste või kingisoovitusega kokku sobivate toodetega EMT ja Elioni e-poes — telefonid, arvutid, telerid, kaamerad, heliseadmed, spordi ja vaba aja ning teenuste seadmed ning nädalapakkumised!

Osalemise tingimused. Tehnoloogiaportaal Digitark (digitark.ee/kingikalender ja Digitark.ee/календарь-подарков, Eesti Telekom) loosib 24. detsembril välja kõikide nende inimeste vahel, kes on kasutanud Facebooki ja/või Instagrami postitustes ajavahemikus 1.–24. detsember 2015 kell 10:00 teemaviidet ehk hashtag-i #kingikalender #digitark, kolm auhinda (kingikalendris tutvustatud toodete hulgast) ja edastab võitnud postitustest märgitud ühele sõbrale (loosi tahtel) jõululaupäeval, 24. detsembril auhinna jõulukingina kulleriga ka kätte. Tutvu kampaania tingimustega lähemalt Digitark.ee/kingikalender

Jaga
Kommentaarid