1. Sulle jõuab järsku kohale, et sa ärkad igal argipäevahommikul halva tujuga. Sa tead, et sind ootavad täna täpselt samad vestlused ja samad tööülesanded mis juba… Ei mäletagi enam, mitu aastat. Üldsegi mitte inspireeriv või rõõmustav mõte.

2. Sa ei suuda meenutada viimast korda, kui sa töö juures midagi uut õppisid. Sa teed oma asju juba täiesti automaatselt ja tunned igavust. Päriselt, sa võiksid seda tööd teha ka samal ajal magades.

3. Töökirg on mingi asi, mida sa mäletad veel väga häguselt… See oli vist see tunne, et tahad igal hommikul tööle minna, ootad väljakutseid ning tööülesandeid täites oled ihu ja hingega asja juures. Ootad esmaspäevi. Aga nüüd sa vihkad esmaspäevi.

4. Sulle on saanud harjumuseks iga päev tööportaalides skrollida, isegi kui sa tegelikult kuhugi ei kandideeri. Sa ilmselt lihtsalt skrollid, ohkad ja mõtled, et ilmselt oled sa juba liiga vana, et kannapööre teha.

5. Kui sa märkad kusagil mingeid ruume, mida pakutakse rendile, siis mängid alati selle mõttega, kui tore oleks avada oma pood või kohvik… Sa unistad sellest suurest väljakutsest, aga samas kardad ka.

Ära karda! Muidugi on kannapööre karjääris hirmutav, isegi palju väiksemad muutused võivad ju hirmutavad olla. Kuid just seda sa peadki tegema — leppima, et hirm saab mõnda aega olema su teekaaslane — ja sinu autasuks on võib-olla kõige inspireerivam ja rahuldustpakkuvam periood su elus üldse.

Allikas: She Knows