Ma ei vaadanud seda naist

Ta kinnitab sulle kõikvõimalike asjade nimel, et ta ei vaadanud seda teist naist ja tema jalgu, kui ta sinuga kohtingul on. Ei tea, miks mehed arvavad, et teiste naiste vaatamine niivõrd suur patt on.. Ka naised teevad seda.

Ma ei suitseta enam nii palju kui varem

See suits, mis särgil, juustes ja hingeõhus end peidab, ei pärine ju mitte mingil juhul nendelt! See oli see üks teine mees, kes tänaval sigaretti kimus..

Ma olin selle ettevõtte jaoks nagunii liiga kvalifitseeritud

Ta ei saanud seda töökohta, mida soovis. Kuna meeste jaoks on põrumine täiesti välistatud, siis järelikult on viga töölist otsivas ettevõttes.

Ma tean, kuhu sõita tuleb

Meeste jaoks on suuna küsimine midagi täiesti võimatut. Seega, kui oled autos koos mõne mehega, kes väidab, et ta suunda teab, siis kontrolli igaks juhuks see ise ikka ka üle.

Tule minu juurde, joome klaasi veini

Klaas veini ei ole sel juhul kunagi klaas veini. See tähendab seksi, ära ole rumal.

Mulle meeldivad kõik su sõbrad!

Vaevalt see nii on. Ta ei taha sind lihtsalt morjendada. Ja ilmselt valetad ka sina täpselt samamoodi tema sõprade kohta..

Sa oled palju ilusam, kui kõik teised naised

Oleme nüüd ausad. Oma elu jooksul on ta kohtunud sadade erinevate naistega. Sa oled küll ilus, kuid kindlasti teab ta veel vähemalt sama kauneid naisi.

Mul pole aimugi, miks mu eksnaine mulle sõnumeid saadab..

Jah, kindlasti. Mitte, et ta ise talle vastaks ja vestlust edasi arendaks, eks.

Mulle meeldib see kleit

Arvatavasti ei pane ta seda kleiti su seljas tähelegi. Talle meeldid sina. Ja sa võid mida tahes selga panna, ta armastab sind ikkagi.

Ma huvitun ka muust kui seksist

Kui see on su mees, kellega sa pikalt koos oled olnud, siis võid teda uskuda. Kui see on suvaline tüüp baarist, kes sulle joogi välja tegi, siis anname loa kahelda!