31-aastane Inger Houghton on endale Instagramis 83000 jälgijat kogunud, kes imestavad üksteise võidu, kuidas suure kõhuga tulevane ema niiviisi kangi tõsta saab. Isegi 39ndal rasedusnädalal tõstis naine raskusi sellise näoga, nagu tal polekski kõht poole suurem kui Keskturul müüdav suvine arbuus.

Inger, kes on pärist Norrast, ütleb ise nii: “Ma olin terve oma raseduse aja füüsiliselt väga aktiivne. Ma muidugi ei treeninud päris nii tihti ja nii kõvasti kui ma oleksin tahtnud, aga üheksa kuud ilma treenimata poleks ma küll vastu pidanud — ma oleksin lihtsalt hulluks läinud!”

Personaaltreenerina töötav Inger räägib, et tema eesmärk oli säilitada oma füüsilist vormi nii palju, kui raseduse ajal vähegi võimalik. “Selge see, et rasedana võtad kaalus juurde, aga kui suudan sealjuures võimalikult palju lihasmassi säilitada, peaks olema raseduse ajal vähem vaevusi ja ühtlasi on see ka hea ettevalmistus sünnituseks,” rääkis naine.

Läkski nii, nagu naine arvas: sünnitus läks libedalt ja pärast seda võttis Inger 11 päevaga 11 kilo alla.

Nüüdseks on Ingeri ja tema abikaasa Iani väike tütar Kaia Isabella juba kahekuune ja perekond elab Dubail rõõmsalt tavalist pereelu — olgu, keskmisest on see pereelu ehk siiski veidi sportlikum...