Selleks, et nahk ja juuksed oleksid terved ja ilusad, pole tegelikult vaja palju vaeva näha, kõigest igapäevaselt ja järjepidavalt nahka õigesti hooldada, nii võib pääseda sellistest probleemidest nagu kortsud, vistrikud, pigmentatsioon, akne, naha kuivus ja ketendus.

Milline peaks olema õige hoolitsus?

Iisraeli päritolu ettevõtte DeSheli on leidnud sellele küsimusele vastuse. DeSheli kosmeetika on saadaval komplektidena, igasse komplekti on kokku pandud vajalikud tooted nii igapäevaseks kasutamiseks, kui ka intensiivsete taastavate hoolitsuste läbi viimiseks. Välja on töötatud komplekslahendus, mida soovitavad spetsialistid, et nii näonahk kui juukseid näeksid välja nooruslikud ja terved. Iga komplekt on koostatud põhimõttel, et kõik koostisosad sobiksid täiuslikult ja mitmekordistaksid vastastikku toodete kasulikku ja tervendavat toimet. Ise kosmeetilisi tooteid komplekteerides selliste tulemusteni ei jõua. Omal käel komplekteerides võib hoopis tekkida allergilisi reaktsioone ning nahk saab kahjustatud.

DeSheli pakub nelja komplekti:

  • Diamond Treasures Face näonahale
  • Diamond Treasures Brilliant Hair juustele
  • Diamond Treasures Skin Glory kehale
  • Diamond Treasures Men Gear Private Arsenal meestele

Sarja tooted sisaldavad Surnumere mineraale ja teisi looduslikke koostisosi: taimseid ekstrakte, looduslikke õlisid ja ka innovatiivseid komponente, mis noorendavad nahka rakkude tasandil. Need koostisosad mõjuvad hetkega, taastavad sileda naha, annavad terve ja loomuliku jume. Lõpptulemuseks on siidine, pinguldatud ja toniseeritud nahk.

Milline on naha ja juuste tervis?

Parimate tulemuste saavutamiseks ja õigesti toodete kasutamiseks on lihtsalt vaja tulla Desheli ilusalongi diagnostiku juurde konsultatsioonile.

Diagnostika käigus hindab spetsialist näonaha või juuste seisundit, selgitab välja millistele probleemidele tuleb tähelepanu pöörata, analüüsib diagnostikaaparaadiga saadud tulemusi, ning alles pärast seda määrab, milliseid tooteid kasutada. Spetsialistid lähenevad igale kliendile individuaalselt, annavad soovitusi ja nõu vastavalt naha seisundile. Tulemusi on näha väga ruttu!

Kolme aasta jooksul on DeSheli bränd saanud üheks juhtivaks ettevõtteks kosmeetikatoodete müügi valdkonnas Eestis. Täna kasutab DeSheli tooteid üle 5000 kliendi üle Eesti.

Iga naine tahab olla eriline, nii tähtpäevadel kui ka argipäeval. Kevad on juba ukse ees ja nüüd on õige aeg hakata tegutsema!

Tulge ja veenduge ise. Ilusalongi saab registreeruda tasuta näohoolduse prosteduurile läbi kodulehe SIIT või helistades telefonil 6 622 601.

Jaga
Kommentaarid