10.03.2016, 14:00
Arutleme tänase rahvusvahelise kaasavõetud lõuna päeva puhul: kas tasub toit kodust tööle kaasa võtta?
FOTO:
10. märts on rahvusvaheline kaasavõetud lõuna päev. Nii meie kontoris kui ka paljudes teistes kontorites on võimalik tööl nii oma kaasapakitud toitu soojendada kui ka kohvikusse sööma minna.
Kumb on mõistlikum variant? Siin on ilmselt sama palju arvamusi kui on inimesi. Muidugi tuleb kaasapakkimine soodsam, aga kohvikus käies ehk toitud mitmekesisemalt. Kodust tuues pead toitu mikrolaineahjus soojendama, mis pole just kõige tervislikum variant, kohvikust saab värskelt valmistatud toitu. Samas kodus valmistatuid touidu puhul tead täpselt, millest see koosneb, kohvikust ostetu puhul mitte.
Mis on teie valikud? Kas võtate tööle toidu kaasa või käite kohvikus lõunal ja miks on teie valik just selline?