Vaja läheb:

3 kanarinda

1 tassitäis riivsaia

1/2 tassitäit parmesanijuustu

1 teelusikatäis soola

1 teelusikatäis kuivatatud tüümianit

1 teelusikatäis kuivatatud basiilikut

1/2 tassitäit sulatatud võid

Kuidas valmistada?

1. Eelsoojenda ahi 200 kraadini.

2. Lõika kanarind käepärasteks kuubikuteks. Sega keskmise suurusega kausis kokku riivsai, juust, sool, tüümian ja basiilik. Pane sulatatud või väikesesse kaussi.

3. Kasta kanatükid võisse ning seejärel riivsaiasegusse. Aseta tükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning pane 20 minutiks ahju.

Head isu!

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena