1. Naine peab abielluma, et tõeliselt õnnelik olla

Ei ole see abielu üheotsapilet õnnelikkusesse midagi. Naine suudab oma eluga rahul olla ka täiesti iseseisvalt või niisama suhtes olles. Abielu kedagi pikaajaliselt õnnelikumaks või kurvemaks kindlasti ei muuda. Õnn peitub siiski pisiasjades!

2. Kui sa ei abiellu enne 30ndat eluaastat, siis oled lootusetult hiljaks jäänud

Kas sul on “parim enne” kuupäev külge pandud? Loomulikult mitte!

3. Naine peab mehega abielluma

Olgugi, et see meie Maarjamaal veel seaduslik ei ole, siis on ka naistevahelised abielud täiesti normaalsed. Armastus ei küsi ei sugu, vanust ega ka rahvust.

4. Naise elu kindlustab varajane abiellumine

Jah, üksinda elamine võib küll olla kallim, kui paarilisega koos, kuid see ei tähenda, et ainuvõimalus säästmiseks on kiiresti pulmarongile hüpata. Naised saavad tegelikult väga hästi hakkama ka ilma abieluta.

5. Edukatel naistel ei saa olla edukaid abielusid

Võib-olla väitis seda sulle su tädi Maali, kes on veendunud, et naise õige koht on kodus last kasvatada, mitte karjääriredelil iga hinna eest üles ronida. Igatahes tuleb selle müüdi uskumine küll kiiremas korras lõpetada. Kes teeb, see jõuab — nii on ka abieluga lood. Mida rohkem panustad, seda parem suhe teil kahel on.

6. Kõik teised ju abielluvad..

Ja mis siis? See, et sina veel oma Härra Õiget leidnud ei ole või end veel siduda ei soovi, ei tee sinust halba inimest. Kõik ei olegi ju ühe puuga löödud!

7. Abielu toob kooselusse stabiilsuse

Abielu toob stabiilsuse ja turvatunde teie järglastele, mitte teile kahele. Jah, mõnes mõttes võib allkiri paberil tunduda kindlama nurgakivina kui niisama koos elamine. Kuid siiski — kui teil on probleemid praegu, saavad need olema ka siis, kui altari ees oma jah-sõna ütlete.

8. Kui sul on olnud palju seksuaalpartnereid, siis ei taha keegi sinuga abielluda

See võis olla nii keskajal, kuid me elame siiski 21. sajandil.

9. Lahutus = ebaõnnestumine

Abielu on väärtuslik seni, kuni selles olevad inimesed on õnnelikud ja rahul. Milleks venitada ja vedada kummi, mis on rabe ja purunema hakkab? Abielulahutus ei ole kindlasti ebaõnnestumine, vaadake kas või seda, kuidas presidendi eksabikaasa hetkel särab!

10. Kui sa tahad lapsi, siis tuleb abielluda

Kui sa tahad lapsi, siis peaksid aru saama sellest, kust lapsed tulevad. Nad ei tule siis, kui emme-issi teineteist kõvasti kallistavad või siis, kui emme-issi abielluvad. Nad tulevad siis, kui emme-issi voodisse lähevad ja vanainimeste asja teevad.

11. Sa tead, et oled kohanud oma Õiget siis, kui temaga abielluda soovid

12. Abiellumiseks tuleb teha suured pulmad

Kindlasti mitte! Loomulikult on suur pulmapidu tore ja meeldejääv, kuid mõtle, kelle jaoks te tegelikult oma liidu sõlmite. Kas endale või sõpradele?

13. Ainuõige abielu on traditsiooniline abielu

Vaata punkti number 3! Peremudelid on keskaajast edasi arenenud!

Allikas: Mic