Täpselt nii juhtus ka OÜ Aaloe-Vera Eesti liikmetega. Juhuslikult hangitud kreem osutus elupäästjaks ja tõeliselt imetegijaks. Just seetõttu otsustati sõita Kanaaridele, täpsemalt Lanzarotele, et leida see kreem, selle valmistajad ja saada teada, mil moel see nii efektiivselt toimis.

Põhjus ei saanud ju olla vaid aaloes, mida see kreem sisaldas — aaloed kasutatakse paljudes toodetes, kuid mõju pole olnud sama hea.

Mis on Kanaaride aaloe saladus?

Väikese seiklemise järel aaloepõldude vahel leiti ka esimene vestluskaaslane. Tootjaga rääkides selgus mitmeid huvitavaid fakte, millele tavakasutajana ehk nii palju ei mõtle. Arvatakse, et kui toode sisaldab aaloed, siis on aaloe taimemahl seal sees.

Komplekt Lanzaloe kaubamärgi tooteid

Enamik aloe verat sisaldavatest toodetest turul sisaldavad hoopis Mehhikost ja USAst pärit toorainet. Mitte, et seal kasvav aaloe kuidagi halvem oleks, kuid sealne aaloemahl läbib protsessi, mille käigus muudetakse see kontsentreeritud pulbriks, et seda oleks lihtsam ja odavam transportida. Kahjuks kaob lüofilisatiooni käigus aaloemahla mitmeid kasulikke omadusi.

Aaloe sisaldab üle 160 erineva bioaktiivse aine. Kõige rohkem kasutatakse värsket aaloemahla ohatiste ja raskesti paranevate nahahaavade ravis. Aaloemahla toime on väga efektiivne ka päikesepõletuste vastu.
Lanzarotel valmistatud tooted sisaldavad aloe vera mahla, mis taolist protsessi ei läbi. Tooted valmistatakse värskest mahlast, et saada kätte kõik naturaalsed omadused. Tooraine on pärit Lanzarote aaloeistandustest, mille pinnast ei töödelda kemikaalidega ning kus ei kasutata pestitsiide ja tehisväetisi.

Täna toob Aaloe-Vera Eesti lisaks omal ajal juhuslikult avastatud kreemile maale samade tootjate seepe-šampoone-duššigeele, niisutavaid ihupiimasid, mahlasid, toidulisandeid ja muud põnevat.

Komplekt Aloe Excellence kaubamärgi tooteid

Toodete valmistamine on väga looduslähedane, puhas ja enamus tööst, mida tehakse nende valmistamiseks, toimub vanamoodsal käsitöömeetodil. Käsitöö algab juba taimede koorimisest ning lõppeb valmistoodete pakendamisega karpidesse.

Vinoterapia kaubamärgi tooted

Kreemita end Kanaaridele — loosi lähevad kaks reisi kahele Lanzarotele!

Aaloe-Vera Eesti OÜ toob maale kolme kaubamärki: Lanzaloe, Aloe Excellence ja Vinoterapia. Lisaks e-poele on tooted jõudnud ka Selveri lettidele. Müügil on nelja erinevat sorti kreeme ja hügieenilisi huulepulkasid. Just neid tooteid ostes avaneb ühel õnnelikul võimalus sõita sügisel Kanaaridele.

Kampaanias osalemine on lihtne. Osalemiseks tuleb osta huulepulk ja kreem ning esitada ostu eest tasumisel Partnerkaart. Juba 1. augustil loositakse välja võitja, kes saab koos kaaslasega Aurinko poolt korraldatud reisipaketiga sõita Lanzarotele — kohta, kust need aaloetooted pärit on.

Selline tootealus peaks olema leitav juba enamikes Selveriter. Täpsem nimekiri kodulehel www.aaloevera.ee/kampaania

Lisaks sellele loositakse kõigi ostjate vahel iga kuu alguses välja ka vaheauhindu — 50 euro väärtuses Aloe Excellence toodete kinkekomplekte.

Selverite nimekiri, kust kampaaniatooteid osta saab, kampaaniatingimused ja kampaaniatooted leiab SIIT.

Teiseks võimaluseks Kanaaridele reis võita, on tulla ilumessile Ilu sõnum 2016 KEVAD, mis toimub 13.-15. mail Eesti Näituste messikeskuses. Kõigi messikülastajate vahel, kes ostavad Aaloe-Vera Eesti boksist tooteid, loositakse messi viimasel päeval välja reis kahele Lanzarotele.

Kõikide toodetega on võimalik tutvuda kodulehel. Huvitavat lugemist toodetest ja infot kampaaniatest leiate ka Aaloe-Vera Eesti Facebooki lehelt.

Jaga
Kommentaarid