Uus juhtmeta ergonoomiline liitiumioonakuga töötav PowerPro Aqua varrega tolmuimeja on võimas kolm-ühes tööriist igapäevaseks koduhoolduseks. See on tolmukotita ja sobib kõikide põrandapindade puhastamiseks.

Philips PowerPro Aqua ergonoomiline märgpesu tolmuimeja

Eraldatav käsitolmuimeja kannab hoolt selliste pindade või raskesti ligipääsetavate kohtade eest nagu diivanid, toolid ja nurgad. Lisaks võimaldab PowerPro Aqua teha märgpuhastust, pestes põrandaid või eemaldades pindadelt märja mustuse.

Millised on Philipsi juhtmeta märgpesu tolmuimeja eelised?

Juhtmeta, seega võib puhastada mis tahes kohas ja mis tahes põrandakatet.

Korpuses asub käsitolmuimeja mööbli ja raskesti ligipääsetavate kohtade puhastamiseks.

Ainulaadne pesemissüsteem kontrollib veekogust, et tagada optimaalne niiskus kõigil kõvakattega põrandatel.

Saksa tehnoloogia põhjal väljatöötatud 3-kihiline pestav filter võimaldab püüda enam kui 90 % eriti peeneid osakesi nagu kuni 0,3 mikroni suurusi mikroorganisme (paljusid baktereid, õietolmu ja allergeene), tagades puhtama õhu.

TriActive Turbo otsak tagab võimsa jõudluse kõvakattega põrandatel ja vaipadel. Motoriseeritud hari ja optimaalne õhuvoog korjavad üles tolmu ja ebemed ühe puhastuskorraga.

PowerCyclone 4 tehnoloogia tagab võimsad tulemused ühe puhastuskorraga. Õhk siseneb suure hooga PowerCyclone 4 süsteemi ja kaardus õhukanal suurendab selle kiirust veelgi, eraldades tõhusalt tolmu õhust.

Võims 18 V liitiumiooniaku, mis tagab 40 minutit puhastusaega. Nüüd ei ole juhe enam takistuseks, ja seadet saab hõlpsasti viia ühest ruumist teise või lihtsalt imeda tolmu/pesta vajalikku pinda.

Uus tolmukotita PowerPro Aqua tolmuimeja annab võimaluse tühjendada tolmukamber mustust puutumata.

Imab tolmu kõikidelt kõvakattega põrandapindadelt ja vaipadelt. Lisades pesusüsteemi, peseb ohutult kõiki kõvakattega põrandapindu.

Kust saab osta Philips PowerPro Aqua ergonoomilise märgpesu tolmuimeja?

Rohkem teavet Philips PowerPro Aqua ja selle ostuvõimaluste kohta saate SIIT!

Philips PowerPro Aqua ergonoomiline märgpesu tolmuimeja

#Philips #PowerPro Aqua #tolmuimeja #koduhooldus # kodumasinad #märgpesu # ergonoomilisus

Jaga
Kommentaarid