***AMBUR

Nädala esimeses pooles võib olla õhus veel rahutust ja muutlikke olukordi, nädala teises pooles muutub situatsioon rahulikumaks. Endiselt on aktuaalsed kõik võõrapärased ja eksootilised teemad — olgu selleks siis reisist saadud muljed või elamused, mis saadud lugedes või filme vaadates. Üldisemas plaanis lubab nädal vaadata oma elule laiema ja avarama pilguga ning ümber mõtestada oma vaimsed-intellektuaalsed huvid. Ka on omavahel rohkem seotud eksootika ja romantika.

***KALJUKITS

Nädala alguses võivad tunda anda veel eelmise nädala vibratsioonid. Nädala mõjutused seovad kokku meeldiva seltskondliku suhtlemise ning olukorrad, kus on tegemist kas muutuse või millegi ümberhindamisega. Võimalik, et hakkad kedagi hoopis uues valguses nägema või on mõni suhe lihtsalt muutumise faasis. Veenuse-Saturni trigoon soosib asjalikke suhteid, kus on oluline kindlus ja stabiilsus. Hea aeg siduvate kokkulepete sõlmimiseks.

***VEEVALAJA

Nädala esimeses osas annab tunda veel Päikese-Uraani kvadraat, mistõttu mingeid kindlaid plaane pole mõtet teha, kuna kõik on väga muutlik. Võid olla rahutu ja püsimatu — eriti rutiinse töö puhul. Nädal toob fookusesse kõik üks-ühele suhted, mis on ühteaegu nii kerged-meeldivad kui ka asjalikud. Kui tekib uus tutvus, siis suure tõenäosusega saab see olema püsiv. Nädal soosib ka konkreetset ja asjalikku meeskonnatööd, samuti mõne seltsi, klubi või erakonna liikmeks astumist.

***KALAD

Nädala esimene pool on veel eelmise nädala nägu — töine ja isiklik on omavahel rohkem seotud, argistes toimetustes tuleb ette rohkem meeldivaid hetki. Nädal tervikuna võimaldab sul kindlustada ja tugevdada kõike, mis seoses sinu karjääri või muu ühiskondliku tegevusega. Õige aeg pikaajaliste ja kaugeleulatuvate plaanide tegemiseks või ka mõne olulise projekti alustamiseks, mis peab ajas kaua vastu pidama.