“Esimest korda kuulsin Jade’i südamelööke siis, kui ta alles mu kõhus kasvas. Mul tuli tol hetkel kananahk ihule. Hakkasin nutma, kuid need ei olnud kurbuse pisarad. Olgugi, et olen tänaseks kaotanud oma elu kõige kallima asja, on mul hea meel, et ta elab omal moel edasi,” sõnas Debbie.

Kuna organidoonorlus on anonüümne, läks Debbiel aastaid, et leida tüdruk, Nellie-Mai Evans, kelle rinnus väikese Jade’i süda lööb. Nellie-Mai sündis südamerikkega ning arstid ei andnud talle suurt lootust pikale elule. Kui tema vanemad ta hülgasid, palusid arstid välja valitud asenduspere vanematel lapse kõrval istuda, et tüdruk ei peaks üksi surema. Kui Jeff ja Sarah, Nellie-Mai asendusvanemad, kuulsid arstide omavahelist juttu sellest, et väikest tüdrukut ei saa panna doonorsüdame ootejärjekorda, kuna tal ei ole pere, siis otsustasid nad ta kohe lapsendada. Samal ajal, umbes 500 kilomeetrit eemal, sõitis oma hoovis jalgrattaga sõitnud väikesele seitsmeaastasele Jade’le auto otsa ja tüdruk suri. Nellie-Mai jaoks tähendas see aga võimalust elule, sest tema poole saadeti teele hukkunud Jade’i süda.

Pärast operatsiooni sai pisike beebi justkui uue hingamise.

Nüüd 10 aastat hiljem, tekkis Jade’i emal Debbiel võimalus Nellie-Maiga kohtuda ja oma varalahkunud tütre südamelööke kuulata. Vaata videot ja näed, kui emotsionaalne selline hetk ühe lapse kaotanud ema jaoks on.