NEITSI

24. august - 23. september

Neitsi on kogu suve tööd rabanud ja puhkuselt naasnud kaaslased tekitavad kriitiliselt meelestatud Neitsis pahameelt ja viivad suuremate või väiksemate konfliktideni. Mõistlik oleks osta paar pudelit head veini, kallim külla kutsuda ja aeg maha võtta.

KAALUD

24. september - 23. oktoober

Kaalud tunnevad septembris vajadust oma eluga midagi uut ette võtta. Põnevaid võimalusi pakub nii töö- kui eraelu, uued väljakutsed on väärt katsetamist. Kaalude elegantne suhtlemisstiil aitab kaasa edu saavutamisel ja uute suhete loomisel.

SKORPION

24. oktoober - 22. november

Sügise tulek viib niigi müstikat armastava Skorpioni võimauste hämaramasse poolde uitama. Kirglik loomus võib sõltuvusalti Skorpioni teelt täiesti ära eksitada. Võta vastu pakutud abi ja ära arva, et pead elus kõigega ise hakkama saama.

AMBUR

23. november - 21. detsember

Puhangulist lapsepõlvenostalgiat tuleks ohjata, mis mõõdas see mõõdas. Kokkutulekud ja koosviibimised endiste koolikaaslaste ja sõpradega ei tohiks septembris küll üle minna mälestustele rajatud äriliste ega isiklikku laadi tõsisemate kokkulepeteni.

KALJUKITS

22. detsember - 20. jaanuar

Stabiilsust armastaval Kaljukitsel on õige aeg enesesse süveneda, kõik ei ole nii kui esmalt paistab, isegi kui siresäärne naabrinaine ootamatult uksele koputab. Üldse on tark septembris oma plaanid ja soovid enese teada hoida, et mitte teiste poolt pakutavates lahendustes pead kaotada ja hävida.

VEEVALAJA

21. jaanuar - 19. veebruar

September on Veevalajale ebaõnne pakkuv aeg, võib isegi tunduda, et lahendused ülepeakaela puuduvad. Kartus tegutsemise ees võib hetkesisu negatiivsust veelgi süvendada. Enesehaletsuses püherdamine on aga hetkeline ning erk fantaasiamaailm aitab Veevalajal oma suhted ümbritsevaga kuu lõpuks jälle tasakaalu saada.

KALAD

20. veebruar - 20. märts

September on hea aeg suvel tekkinud süütunnetest vabanemiseks. Uued väljakutsed nii töö kui suhtetasandil vajavad julget pealehakkamist. Hoia kurk kuiv ja varbad soojas, nii saad kiiremini külge hakkavast külmatundest jagu. Ära noruta, tulevik on paljutõotav, jäta minevik rahulikul meelel seljataha.

JÄÄR

21. märts - 20. aprill

Jääral on kätte jõudnud aeg tunnustust täiel määral nautida, pidu pidada ja raha lugeda. Tunne rõõmu ja rahulolu, oled teinud head tööd ja nüüd on aeg vilju maitsta. Võimalus karjääriredelil tõusta on laual, pead vaid otsustama kas see on ka tegelikult sinu soov.

SÕNN

21. aprill - 21. mai

Kannatlik meel ei ole see mis Sõnni septembris iseloomustaks, ometi just tänu sellele kohtud inimesega kes oma olemasoluga silmad silmad särama paneb ja õhtud pikemaks venitab. Armumine septembris toob kaasa rõõmu ja naudingu, ära seda luhta lase.

KAKSIKUD

22. mai - 21. juuni

Suvi läbi kestnud pidu saab ootamatult läbi ja tuleb tööle hakata, enam ei saa endale lubada mingeid magamata öid ega ressursside raiskamist. Tekkiv hirmutunne kaotatud aja ja raha osas lakkab kui avad end uuele, põnevust pakkuvale investeerimisvõimalusele.

VÄHK

22. juuni - 22. juuli

Kergeusklik meelelaad maksab septembris Vähile valusalt kätte. Kõik inimesed ei ole ilusad ja head keda kohtad ja kellega arvad end lihtsal moel ühist keelt leidvat. Mõtle hästi läbi ja uuri inimeste tausta enne kui nendega pikemaajaliselt ühiseid tegevusi plaanid.

LÕVI

23. juuli - 23. august

September pakub Lõvile sädelevat luksust ja rikkust. Kõik toimuv on täis positiivseid arenguid ja pakub kuhjaga rõõmu ja rahulolu. Kuna september toob kõigele vaatamata kaasa soovi midagi uut katsetada, proovi alustada kunstiõpingutega.