Hoiad pead mehe rinnal
Tead ju isegi, kui mõnus on pärast pikka tööpäeva teleka ees vedeledes enda pead mehe rinnale toetada. Kas aga teadsid, et ka mees oskab seda hinnata? Nimelt annab see talle märku, et tunned end tema seltsis turvaliselt.

Kirjutad talle esimesena
Ah, kui tüütuks kisub see mäng, et kumb teisele enne kirjutab. Unusta see! Ka mees ei tunne sellest erilist rõõmu. Selle asemel, et oodata temalt sõnumit, pane ise üks tema poole teele. Usu, kui ta on sinusse armunud, tunneb ta kas või lühikesest teadaandest ääretut rõõmu.

Hindad teda ja julged seda ka öelda!
Võib tunduda ehk uskumatuna, aga ka su mees panustab suhtesse sama palju kui sina. Ja kuigi üldjuhul arvatakse, et mees ei pea komplimendist väga lugu, muudab tegelikult tema päeva palju kaunimaks see, kui talle kas või sosinal mainid, et teda hindad.

Eputad temaga Facebookis
Jaa, keegi ei salli neid, kes postitavad sotsiaalvõrgustikku enda kallimast kümme fotot päevas. Või räägivad temast võimalusel igal vabal hetkel. Siiski tunneb mees – kas või tõesti väga sisimas – end väga hästi, kui ta on sulle imeilusa lillekimbu toonud ja sa postitad sellest Facebooki pildi. See näitab, et ka tema väikesed žestid lähevad sulle korda ja soovid seda kõigi ilmakodanikega jagada.

Keskendud ta jutule
Kui olete lähedases suhtes, tahab mees jagada sinuga kõike. Isegi kui sul on kiire, võta see aeg, et temaga maha istuda ja teda siiralt kuulata. Pane telefon endast kaugele! Ära kiika samal ajal televiisorit, vaid lihtsalt … Keskendu. Ta hindab seda ja tahab edaspidi sulle täpselt samaga vastata.

Kirjutad talle isegi sõpradega olles
Nii äge on saada enda armsamalt sõnumit, kui ta on tegelikult enda sõpradega väljas! See näitab, et mõtled talle isegi siis, kui oled kallimast eemal. Seejuures ei pea see väga pikk olema. Piisab, kui kirjutad: „Tsau, mis teed?“

Näitad hellust välja
Olgu, sa ei pea rippuma kogu aeg kallima kaelas, kuid poodi minnes haara tal käest või kallista hetkeks. See tekitab mehes sooja tunde.

Allikas: Women's Health