Puuks! Ja sa ei tunne häbi

Millegipärast häbenetakse kõhutuuli, kuigi see on üks loomulikumaid asju. Ja alguses üritatakse käituda, nagu ei kuuluks seedimine mingil viisil nende ellu. Kui sa aga voodis lebades kogemata puuksutad ja selle asemel, et naine solvuks või pahandaks, kukub ta itsitama, on viimane aeg teha enda sõpradele teatavaks, et oled leidnud „selle õige“.

Huvitud ta sõbranna muredest

Kui sa üldiselt üritad enda seksisõbra probleemidest hoiduda, siis õige naise puhul tahad saada osa kõigist ta muredest. Näiteks ilmub ukse taha tema sõbranna, kelle on mees just maha jätnud. Ja sina? Selle asemel, et põgeneda, kus kurat, üritad teda lohutada ja otsid vajadusel kapist küpsisedki välja.

Sa mõistad, et ta polegi perfektne (ja see ei häiri sind!)

Kui me kedagi kohtame, loome temast vaimusilmas ideaalse kujutluse. Ta on täpselt selline, nagu oled alati lootnud! Aja jooksul aga mõistad, et ta ei oska üldse kokata. Veel vähem autot juhtida. Aga see ei häirigi sind! Vastupidi, sa pead ta puudusi veetlevaks.

Olgu, ka sina pole ideaalne!

Uut suhet alustades tahame näida ideaalsed. Sa ajad korralikult habet, lõhnastad, pesed väga pikalt hambaid. Kuni ühel hetkel märkad, et veedad seksisõbraga aega ning su särgil on suur plekk ja sul on sellest täiesti ükskõik. Mis veel hullem – ka temal! Sest teile lihtsalt väga-väga meeldib koos olla. Nüüd on viimane aeg teda enda sõpradele tutvustada.

Viskad tema pere üle nalja

Tegelikult on nii, et ükski võõras ei tohi öelda su täditütre või õe kohta kehvasti. Ta on siiski su pereliige! Sa ei lasegi sel sündida ja kukud kohe kaitsma. Kui su kallim aga sugulase üle nalja teeb ja sa isegi irvitad selle üle, siis ongi sinu uuest silmarõõmust saanud pereliige.

Sa ei peagi temaga kogu aeg seksima

Kuigi selleks ju seksisõber ongi, eks? Kui sa aga ühtäkki märkad, et te pole kolm ööd seksinud, vaid teineteise kaisus uinunud ja üles tõusnud, siis … Noh, palju õnne uue suhte puhul!

Ja viimasena – kibeled tutvustama teda enda sõpradele

Seksisõbraga kohtute vaid kodus. Või hotellis. Sellesse suhtesse ei kaasata sõpru või avalikke kohti. Kui sa aga tunned, et tahaksid teda kõigile tutvustada, siis on teil tõsine ja päris suhe.

Allikas: YourTango