Stilistid on kindlad aga ühes: must pole sugugi kõige parem värv teatud kehaosade rõhutamiseks või peitmiseks. Pigem tasub valida mitme tooni vahel. Tahad rõhutada enda kaunist taljet? Eelista eredaid toone (jah, sa lugesid õigesti!), nagu kollane, roheline, oranž või sinine. Neid sobita vajadusel aga tumedate neutraalsete värvidega.

Millegipärast kipub nii olema, et kui naisel on paarkümmend lisakilo, kannab ta vaid musta ja heal juhul pruuni. Aga miks ennast peita? Pigem rõhuta seda, mille üle oled uhke ja varja piirkondi, mis veidi meelehärmi valmistavad. Näiteks on sul kaunis dekoltee. Jäta meelde, et kui järgmine kord poodi lähed, osta endale ere dekolteed rõhutav pluus ja selle peale neutraalset tooni — näiteks tumesinine — , jakk. Kombineeri neid omavahel. Usu, su välimus lööb hetkega särama!

Sama kehtib ka aksessuaaride puhul. Tahad rõhutada enda pikka ja sihvakat kaela ning varjata samal ajal tagumikku? Hangi endale eredavärviline rätik või vingelt suured kõrvarõngad ja tõmba jalga tumesinised viigipüksid. Või katsetada hoopis samas toonis maksikleidiga. Oled uhke enda säärejooksu üle? Kanna värvilisi kingakesi ning otsi kapinurgast üles miniseelik.

Pealegi teevad värvid ju elu põnevaks! Isegi psühholoogid on öelnud, et killuke eredat tooni muudab tuju hetkega heaks. Miks siis piirduda vaid musta kandmisega?

Allikas: She finds