Ava ennast rohkem
Üldiselt möödub esimene kohting tühjast-tähjast rääkides. Teisel võiksid pajatada isiklikumatest asjadest. Samas, ära räägi endast kõike, püsi veidigi salapärane. Kui sa talle tõesti meeldid, tahab ta sinuga veel kohtuda, et saaks sind õppida paremini tundma.

Ära korda ennast
Ürita mitte peatuda samadel teemadel, millest rääkisite esimesel korral. Kui sa kipud enda juttu kordama, tundub, nagu ei pööranud sa viimati teie vestlusele üldse tähelepanu. Või ta ei huvita sind piisavalt, et vestluse nimel pingutada.

Ära klammerdu
Kui te muutusite esimesel kohtingul lähedaseks, on see igati mõistetav, et tahad temaga lähitulevikust rääkida. Siiski pea hoogu ja naudi pigem hetke. Ära tee plaane mitu kuud ette ja unusta see, et pead teda kohe enda sõpradele-perele tutvustama.

Huvitu temast!
Kuigi kummalisel kombel on jäänud naistele mulje, et mehed peavad kogu aeg teemasid tõstama, seega võta ohjad enda kätte. Esita talle isiklikke küsimusi, näita, et sind huvitab tema maailm.

Madalad ootused eelkõige
Jäta meelde, see on alles teie teine kohting, mitte abieluaastapäeva tähistamine. Ära mine kohtingutele liiga suurte ootustega. Lihtsalt naudi iga hetke ja vaata, kuidas õhtu kujuneb.

Jää iseendaks
Sul pole mõtet üritada olla keegi teine. Sulle meeldivad lapsikud naljad? Tee neid! Kui sa talle meeldid, jumaldab ta seda sinu juures. Kui mitte, siis … Oota, miks sa temaga aega veedadki?

Allikas: Allwomenstalk