Ta peidab enda telefoni
Varem vedeles ta mobiil laual või voodi läheduses. Nüüd aga on see nii kiivalt kuhugi ära pandud, et seda nagu ei eksisteerikski. Üks muret tekitav tõsiasi veel — kui ta telefon polnud enne parooli all, aga nüüd on, siis võib olla üks põhjus selles, et seal on sõnumid, mida sinu silmad näha ei tohi.

Ta näeb enda välimusega rohkem vaeva
Ühtäkki on tal uus soeng ja ta on muretsenud endale kalli parfüümvee. Enne tööle minekut näeb ta alati vaeva, et hea välja näha. Paratamatult tekib küsimus: kelle jaoks ta end sätib?

Ta ei vasta su sõnumitele
Saadad talle sõnumi, aga vastust ei järgne? Kui, siis alles tundide möödudes? Varem aga reageeris ta igale su küsimusele hetke jooksul. See võib olla märk sellest, et sa ei ole tema jaoks enam kõige tähtsam inimene. Või ta on kellegagi koos ega vaevu enda telefoni vaatamagi.

Ta süüdistab sind petmises
Sugugi kõik petjad ei naudi seda, mida nad teevad. Kui ta tunneb süümepiinu või ei oska olukorraga enam kuidagi toime tulla, hakkab ta sind petmises süüdistama. Mis sellest, et sa pole selleks põhjustki andnud. Ta üritab lihtsalt enda süüd “jagada”, kuna ei taha ainsana närukael olla.

Ta ei suudle sind
Ühtäkki lõppesid suudlused ja te ei jaga ka voodit? Siis võib mees sind petta. Miks ta peakski sinuga füüsiliselt lähedane olema, kui tal on selleks keegi teine?

Talle on tekkinud uued sõbrad
Sa tahad kinno minna, kuid kallim ei saa, kuna ta saab kokku kellegi “Andresega”. Ja sellest "sõbrast" kuuled sa küll esimest korda. Kahjuks võib see “Andres” olla tegelikult uus naisterahvas, kellega ta tahab vaba aega veeta.

Ta ei avalda enam armastust
Aastaid ütles su kallim pea iga päev, et armastab sind. Nüüd aga ei vasta ta isegi siis, kui ise enda tundeid avaldad. See võib olla märk sellest, et ta pole enam enda tunnetes kindel.