Vaadake teineteisele sügavalt silma

Hetk enne seda, kui teie vahel läheb kuumaks, vaadake sügavalt teineteisele silma. Nõnda pidevat nägema kallima hinge. Seejuures asetage paremad käed teineteise südamele. Seejärel sünkroniseerige hingamine ja hingake koos kümme korda sügavalt sisse ja välja.

Mõelge õnnelikke mõtteid

Kui silmadesse vaatamine pole päris teie teema, tasub teha järgmist: sulgege silmad ja sügavalt hingates mõelge ajale, kui teie vahel oli kõik suurepärane. Kuna aju ei suuda eristada reaalsust kujutlusvõimest, siis võib ere mälestus tekitada sinus täpselt sama positiivseid tundeid kui seda esimest korda tundes. Seks algab peast.

Mediteerige eraldi

Võtke 30 sekundit, et lihtsalt vaigistada enda meel ja pühenduda täiesti käesolevale hetkele. Naistel on loomuses tegeleda mitme asjaga samal ajal, see tähendab ka pidevat mõtlemist erinevatel teemadel. Kui sa keskendud ainult enda partnerile, siis muutub seks ka võimsamaks.

Vaadake fotosid

Loodetavasti leidub teie magamistoas fotosid, millel olete vaid kahekesi. Vahetult enne seksi võtke hetk nende uurimiseks. Need meenutavad teile häid aegu. Samuti tundub seks nõnda kui millegi — näiteks teie kauni suhte — tähistamisena.

Jagage enda seksuaalfantaasiad

Rääkige seksist! Isegi siis, kui see veidi punastama paneb. Jaga enda kõige sügavamaid seksuaalfantaasiaid. See lähendab teid ja viib suhte uuele tasemele. Pealegi mõjub see kallimale erutavalt, kui kuuleb, et oled temaga seoses veeretanud enda peas patuseid mõtteid.

Pikendage eelmängu

Võtke n-ö aeg maha ja nautige teineteise keha, näiteks masseerige teineteist. Kui keskendute 20-30 minutit vaid eelmängule, muutub seks intiimsemaks.

Kallistage!

Ärge tehke seda ainult pärast seksi, vaid ka enne seda, kui asi kisub erootiliseks. Lihtsalt emmake teineteist, puutumata seejuures erogeenseid tsoone.

Allikas: Women’s Health

Jaga
Kommentaarid