Kuidas teha muna Benedicti moodi ja imemaitsvaid pontšikuid?
Maitsed.ee kutsub pühapäevasele ühikokkamisele kondiiter Kertu Lukasega. Sooviksid öelda oma abikaasale pühapäeval kell 12, et kallis, Sind ootab köögis brunch! Naine oleks üllatunud juba sellisest sõnakasututusest. Brunch on pühapäevane söögikord, mis ühendab hilise hommikusöögi ja varajase lõunasöögi. Ja kuidas, siis see kõik valmis teha. Tuleb ennast natuke koolitada.
Pühapäevane brunchile keskendunud kokakool leiab aset 23.oktoobril Toiduakadeemias, Tallinnas. Menüüs on:
Muna Benedicti moodi
Ideaalsed pannkoogid seenetäidisega
Spinati, feta ja chorizo quiche
Šokolaadibrioche
Sidruni-kardemoni glasuuriga ricotta pontšikud
Lisaks maitsvatele toitudele pakub Svensky Kaubanduse AS Vigna Dogarina Prosecco`t, Thatcher`s siidreid, Halloweeni teemalised õlled, S. Pellegrinod ja Acqua Panna mineraalvett.
Hind ühele huvilisele: 45.00 eurot
Hind viiesele grupile: 195 eurot (39 eur/ in)
Kursuse algus 12.00 ja lõpp 16.00
* Igale osalejale kingitus
Registreeruda saab emaili aadressil: yritus@epl.ee