***AMBUR

Nädalas on meeldiv vana ja uue tasakaal, kuna Amburis liikuv Päike teeb kõigepealt ühenduse Saturniga (püsivus, stabiilsus, kindlus) ja siis kohe ka trigooni Uraaniga (muutus, vabadus, originaalsus). Seega hoia nüüd kõike seda, mis on säilitamist väärt, ent samas liigu oma eluga ka edasi — proovides ja katsetades uusi asju. Lisaks on Päike-Saturn veel ka sekstiilis Jupiteriga, mis lubab anda oma ettevõtmistele avaram ja laiem mõõde.

***KALJUKITS

Päike on õnnelikus ühenduses Saturniga ning teeb nädala teises pooles ka trigooni Uraaniga. Seega soosib nädal sisevaatlust, rahuliku meditatiivset seisundi saavutamist. Kasulik oleks tegeleda vaimu ja keha ühendavate harjutustega (jooga, reiki jne.). Seega keskendu oma hingesügavustele ning leia sealt see, mis sind toetab ja mis oleks majakaks keerulistel hingerännakutel. Rahaasjad (kui need on seotud meeskonnatööga) võivad aga tuua kaasa ebaselgust ja arusaamatusi.

***VEEVALAJA

Uraani õnnelikud aspektid toovad eriti nädala teise poolde uudsust ja vaheldust. Juhtuda võib palju põnevat ja kaasahaaravat, mis mõjub inspireerivalt ja uusi mõtteid tekitavalt. Lisaks siseneb kolmapäeva õhtul ka Veenus Veevalajasse (jääb Veevalajasse kuni 2. jaanuarini), mis peaks oluliselt stimuleerima nii su seltskondlikku- kui ka armuelu. Kuid ühiskondlikus plaanis peaksid jälgima, et sa ei teeks midagi sellist, mis võib su mainet kahjustada.

***KALAD

Kui oled sotsiaalselt ja ühiskondlikult aktiivne, siis annab nädal sulle suurepärase võimaluse mõni oluline projekt käima lükata. Hea nädal ka reklaamiks ehk siis oma ettevõtmistele tähelepanu tõmbamiseks. Samas tuleks seadusesse ja kõikidesse juriidilistesse nüanssidesse suhtuda täie tõsidusega ning vältida sogast vett — ehk siis ei tohiks tegutseda ilma piisava infota mingi ettevõtmise kohta.