Sõbrad, olgu kuidas on, aga ärge kunagi teeselge, et kõik on suurepärane. Kui tahate nutta, nutke. See ei ole nõrkus, vaid negatiivsest energiast vabanemine.

Ükskõik millisest raskusest te parasjagu läbi tulete, pidage meeles, et alati on olemas väljapääs. Teie jaoks on alati olemas inimene, kes aitab selle koormaga toime tulla. Ka mina olen palju läbi elanud, kuid see on vorminud minust inimese, kes ma olen.

Viimasel ajal tuntakse üha sagedamini, et elu on muutumas aina hullemaks. Kahtlustatakse needust. Kuid tegelikult pole see nii. Pea olematu protsent minu poole pöördujatest on neetud. Ometi on see esimene asi, mille kohta uuritakse.

Tunnetage meie meeleolude ja mõtete jõudu. Kui midagi ei lähe elus nii, nagu tahaks, hakkame seda oma mõtetes veeretama ja liialdama. Alati on lihtsam otsida süüdlasi mujalt selle asemel et otsida endasse vaadates põhjuseid. Selline mõtlemine loob meie ümber negatiivse energia, mis tõmbab magnetina ligi halba. Seega ärge imestage, kui asjad veavad viltu.

Toon ühe näite. Oletame, et teid saadavad ebameeldivused juba hommikul ning olete endast meeletult väljas. Niimoodi aga rikute paljude teiste tujusid. Te mõtlete aina sellele, kui halb oli teie hommik ja kui kehvaks kujuneb päev. Seetõttu jagub teil negatiivsust veel õhtukski. Kuid jätke meelde, et tegelikult on väga oluline hoida mõistus sellistest mõtetest ja emotsioonidest vaba. Tead ju isegi: mida külvad, seda lõikad.

Lõpetuseks lisan, et just kodumaal on paljud minu juurde tulijad olnud murelikud. Kaardilugejad on neid hirmutanud igasuguste needustega. Seda ühel eesmärgil: et läheksite nende juurde tagasi ja ostaksite neilt vajalikku kraami.

Kallid inimesed, enne kui lähete kaardipanija juurde, mõelge see otsus korralikult läbi. Meile on antud see elu elamiseks ja kogemiseks, mitte saada ette kirjutatud raamatuks. Ole julge, astu enda hirmudele vastu ja leia lahedused, leia üles enda südamehääl. Nõnda ei pea sa kunagi otsima vastuseid kaartidelt või kuulma lugusid needustest.

Surnud hinged ei tee sinu heaks enam midagi muud peale valvamise. Seda muidugi juhul, kui nad pole uut elu alustanud. Sa astud nendega kontakti enda süümepiinade tõttu, kuna tunned, et jätsid midagi olulist ütlemata. Usu, nad teavad seda.

Kasuta sina oma maist elu selleks, et hoida ja armastada iga päev enda lägedasi. Ära "ärka ellu" alles siis, kui neid enam pole.