Allergia ja tolmu puhul peaks eelkõige silmas pidama voodilestasid, mille eritis on kõige sagedasem allergeen, põhjustades tihti ebameeldivat allergiat. Allergia vältimiseks tuleb pidevalt voodit puhastada ja hooldada. Seetõttu on soovitatav valida just vesimadrats, mis vastavalt Kaup24 andmetele on üha populaarsemaks muutuv toode. Võrreldes traditsiooniliste madratsitega ei nõua vesimadrats erilist hoolt ning püsib kaua puhtana. Sinna ei kogune tolmu ning nii ei ole vaja muretseda ka voodilestada pärast.

Vesimadratsi eelised

Kohandub keha asendiga. Vesi on vedel, mistõttu on loomulik, et see kohandub lihtsasti magava keha kujuga, luues meile nii erakordselt mugava asendi. Mugav kehapoos parandab omakorda vereringet ning tagab meile parema unekvaliteedi. Loomulikult vajab vesimadratsil magamine esialgu harjumist, kuid pärast mõnda ööd tunned end sellel juba äärmiselt mõnusalt ja hästi.

Sellel ei hakka iial külm. Vesimadratsid on täiustatud küttesüsteemiga, nii saad valida endale soovitud temperatuuri ja uinuda mõnusalt soojas voodis. Vesivoodis ei ole iial vaja lamada ja oodata, millal voodi soojaks muutub, et viimaks uinuda saaks.

Hügieeniline voodi. Nagu juba eelpool mainitud on vesimadratsid äärmiselt hügieenilised. Selles ei ole võimalik tolmulestade teke ega levik ning samuti ei kogune madratsisse tolmu. Madratsikate on valmistatud spetsiaalsest materjalist, mis ei ole mitte ainult veekindel vaid hoiab ära ka mikroobide ja bakterite tekke. Madratsi sisemus on kaitstud ning selle pinda on äärmiselt lihtne puhastada. Seetõttu on vesimadratsid allergikute parim valik.

Leevendab valu. Vesivoodeid kasutatakse sageli ka meditsiinis. Tänu oma unikaalsetele omadustele ja võimele keha kujuga kohanduda, võimaldab madrats puhata ning lihaseid lõõgastada. Sel põhjusel on madrats ideaalne neile, kes kurdavad lihas- ja seljavalusid, artriiti ning unetust. Magamine vesimadratsil tagab suurepärase tervise.

Juba ainult vesimadratsit proovides saad aimu selle leiutise eelistest. Paljud inimesed kardavad, et katkine madrats põhjustab kodus üleujutuse, kuid tuleb arvestada, et madrats on äärmiselt vastupidav ning kannatab ka väga suuri raskusi. Niisiis, uinu magusalt ja naudi tõeliselt rahulikku ning kvaliteetset und.

Jaga
Kommentaarid