Ta maksab alati arve
Jah, võib-olla tõesti teenib ta sinust rohkem. Kuid sa ei tohiks võtta iseenesest mõistetavana seda, et armsam maksab iga restoraniskäigu või poearve eest.

Tahad muuta ta riietumisstiili
Olgu, sandaalid ja sokid ei pidavat kokku sobima, kuid su kallim tunneb end niimoodi mugavalt. Seega — miks sa pead talle loengut teemal “Mida sa ei tohi kohe kindlasti täna selga panna". Aktsepteeri teda sellisena nagu ta on.

Peate olema kogu aeg ninapidi koos
Tegelikult hakkab ju igav, kui veedate absoluutselt iga sekundi koos. Anna kallimale "vaba aega", et ta saaks seda veeta koos sõprade ja perega. Nad kuuluvad ta elu juurde. Pealegi ootab ta alati kohtumishetke, et saaks sulle rääkida kõigest, mida nendega koos olles tegi või nägi.

Ta peab alati esimesena vabandama
Tülid käivad iga tõsise suhte juurde, meeldigu see sulle või mitte. Kuid pärast riidu peaksid veidi järele mõtlema, et mõista, miks see üldse tekkis. Kelle algatusel see üldse aset leidis? Teinekord tabab sind meeletu piinlikkustunne, sest mõistad, et kiskusid tüli puhtalt igavusest. Vabanda. See ei võta tükki küljest.

Kallim peab jumaldama su lähedasi
Tegelikult ei pruugi end tunda su pere või sõprade seltsis sugugi mugavalt. Eriti esimesel korral. Kuula teda ja ära vea teda igale üritusele kaasa, kui ta seda ei soovi. Anna talle kohanemisaega. See, et te olete paar, ei tähenda, et ta peab muutuma sekundiga ka su pereliikmeks.

Allikas: Her Campus